Anlita våra tränare

Emil EhnbergHuvudansvarig för hockeyverksamheten i SHA

Föredetta hockeyspelare, sportchef och vill numera förbereda unga spelare för framtiden.

På ett pedagogiskt sätt, barnvänligt språk och en stor portion tålamod, har jag utbildat spelare redan från U10 i positionsspel, spelsystem och styrspel på helplan. Jag är noga med mina förberedelser och tänker långsiktigt med mina träningsupplägg. Målet är inte att vinna nästa match men att forma och förbereda spelare inför framtiden då det verkligen gäller. Lagspel och spelsinne är det jag lägger mest fokus på.

Simon Eklund - Skillsansvarig

Teknisk och modern hockeyspelare med ett hjärta som brinner för att lära ut

Anpassar nivån på övningen efter varje individ. Strävar efter att lägga ribban snäppet över förmågan i syfte att utmana och utveckla spelaren oavsett förkunskaper och i alla övningar. Jag ställer höga krav på mina spelare och vill alltid motivera och pusha de till att göra sitt absolut bästa genom ett stimulerande upplägg. Målet med varje övning är att involvera blicken, klubban och skridskor. Var för sig och sedan tillsammans. Mitt enda krav på spelarna är fokus, disciplin och viljan att ge 101% i varje moment.

Vanliga frågor

Priset för en tränare samt en asstränare är 1850 kr per timme exklusive istid. Vi ser gärna att man bokar ett paket om 10 pass så tränaren kan planera för ett upplägg med ett tydligt mål att sträva mot. Max 30 utespelare på isen