Välkommen till Södra Hockey Akademin

En seriös hockeyutbildning för ambitiösa barn med elitambitioner inom ishockey. Vi är specialiserade på helplansspel och spelförståelse och vårt mål är att forma spelare som inte bara behärskar tekniken utan också har den nödvändiga spelinblicken för att nå toppen av sin sport.

Vi förstår vikten av att utveckla spelarnas förmåga att läsa spelet och fatta snabba, strategiska beslut på isen. Genom vår unika inriktning på helplansspel, ger vi barnen möjlighet att växa och utvecklas i en dynamisk spelmiljö där de får utforska och utmana sina spelfärdigheter på en större skala.

Våra erfarna tränare består av före detta hockeyspelare på elitnivå som har en gedigen kunskap om spelets taktik och strategier. Deras expertis inom helplansspel och spelförståelse ger våra barn en oslagbar fördel när de strävar efter att nå sin fulla potential.

Vi lägger stor vikt vid individuell utveckling och erbjuder nivåindelade grupper som är anpassade efter varje barns behov och ambitioner. Genom noggrant utformade träningspass, avancerade övningar och simuleringar av riktiga matchsituationer stärker vi barnens förmåga att fatta rätt beslut under tryck och agera i enlighet med spelets dynamik.

För att ytterligare stärka spelarnas utveckling arrangerar vi regelbundet turneringar och träningsmatcher mot andra elitlag. Detta ger dem möjlighet att testa sina färdigheter och få erfarenhet av att spela mot de bästa inom sin åldersgrupp. Vi tror på att ge våra barn möjlighet att mäta sig med andra ambitiösa spelare och skapa en konkurrensinriktad miljö som driver dem att sträva efter större höjder.

Som förälder kan du vara trygg i vetskapen om att ditt barn är i de bästa händerna hos Södra Hockey Akademin. Vi ser varje spelares individuella utveckling som vår högsta prioritet och arbetar hårt för att skapa en miljö som främjar framsteg och personlig tillväxt. Vi tror att med rätt träning, mentorstöd och hårt arbete kan ditt barn förverkliga sina drömmar och nå sina elitambitioner.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om Södra Hockey Akademin och hur ditt barn kan bli en del av vår gemenskap.